loading...

لسيتين

فروش لسيتين09198008414

بازدید : 222
11 زمان : 1399:2

پتاسيم هيدروكسيد

نامهاي ديگر: پتاس، پتاسيم هيدرات، هيدروكسيد پتاس، پتاس سوزآور
فرمول مولكولي: KOH
شكل ظاهري: جامد گرانول سفيد رنگ
انحلال پذيري: محلول در آب، الكل، گليسرول - نامحلول در اتر، آمونياك مايع

كاربرد: خنثي سازي اسيدها

پتاسيم هيدروكسيد

پتاسيم هيدروكسيد يك تركيب شيميايي با فرمول مولكولي KOH است، و معمولا پتاس سوز آور ناميده مي شود. اين تركيب و سود سوزآور يا همان سديم هيدروكسيد از قويترين بازها هستند. برعكس هيدروكسيد سديم، هيدروكسيد پتاسيم عاري از هرگونه كلر مي باشد و در نتيجه ازآن ميتوان براي خنثي سازي محلول ها و موادي كه بايد در عدم حضور كلر خنثي شوند مورد استفاده قرار گيرد. هيدروكسيد پتاس نسبت به مقدار بيشتري در آب حل مي شود. پتاس، جامدي بي بو، سفيد و ناهموار است كه اغلب محلول درآب است. برآورد شده كه در سال ۲۰۰۵ بين ۷۰۰٬۰۰۰ تا ۸۰۰٬۰۰۰ تن از اين محصول توليد شده‌است و تقريباً يك صدم مقداري است كه سديم هيدروكسيد سالانه توليد مي‌شود است. پتاس ماده تشكيل دهنده بيشتر صابون هاي مايع و جامد و همچنين بسياري از تركيبات ديگر است.

روشهاي توليد هيدروكسيد پتاسيم

هيدروكسيد پتاسيم، كهمعمولا پتاس سوز آور ناميده مي شود، توسط الكتروليز آب نمك كلريد پتاسيم در سلول هاي الكتروليتي با استفاده از فرآيند جيوه اي و فرآيند غشايي توليد مي شود. در روش جيوه اي هيدروكسيد پتاسيم بسيار خالص و در روش غشايي، محلول حدود ۳۰% توليد مي شود. اين محلول ها به كمك تبخير، تغليظ مي شوند و در بيشتر موارد از طريق تبخير در خلاء هيدروكسيد پتاسيم جامد ۹۰% حاصل مي گردد.

كاربرد هيدروكسيد پتاسيم

هيدروكسيد پتاسيم و هيدروكسيد سديم را در صنعت ميتوان به عنوان مترادف يكديگر استفاده كرد، اما معمولا هيدروكسيد سديم بدليل قيمت پايينتر ارجحيت دارد. انواع كاربرد اين محصول به قرار زير است:

- پيشرو جهت تركيبات پتاسيم

از هيدروكسيد پتاسيم براي توليد ساير تركيبات پتاسيم نظير پرمنگنات پتاسيم، كربنات پتاسيم، فسفات هاي پتاسيم نظير دي فسفات تترا پتاسيم، يدات پتاسيم، سيانيد پتاسيم، استفاده مي شود. بيشتر نمكهاي پتاسيم توسط واكنش هاي خنثي شامل پتاس آماده ميشود.

- توليد بيوديزل و ساخت صابون

از هيدروكسيد پتاسيم جهت توليد صابون هاي مايع با كيفيت بالا، ساخت گازوئيل از نباتات، خنثي سازي محلول هاي اسيدي و در توليد مواد شيميايي استفاده مي شود.

- كاربرد در كشاورزي

پتاسيم يكي از عناصر غذايي اوليه موجودات زنده جانوري و گياهي است، كودهاي پتاسيم بعد از نيتروژن و فسفر، سومين كود از نظر مصرف هستند، كودها 95% از مصرف پتاسيم را به خود اختصاص داده اند و كمتر از 10 درصد آن به مصرف تهيه مواد شيميايي مي رسد. كودهاي طبيعي يا شيميايي باعث افزايش توانايي خاك براي رشد و سلامت گياه است كه حاوي نيتروژن، فسفر يا پتاسيم مي باشد و اين عناصرحاصل خيزي خاك را افزايش مي دهند. پتاسيم فعاليت يا عدم فعاليت آنزيم‌ها، استفاده بهينه از آب، فتوسنتز و انتقال قندها، توليد نشاسته، در تركيبات پرانرژي لازم براي رشد گياهان، مقاومت در برابر بيماري‌ها و اثرات ناشي از خشكسالي، طعم و بوي ميوه‌ها و سبزيجات را در گياهان كنترل مي‌كند. عرضه پتاسيم، بيشتر بصورت پتاس و كاني‌هاي پتاسيم‌دار، كانه‌ها و محصولات فرآوري شده (كودهاي آماده براي مصرف، كودهاي تركيبي) صورت مي‌گيرد.

-ساير كاربردها

از ديگر كاربردهاي KOH به عنوان الكتروليت در باتري ها مي باشد. پتاس همچنين براي ساخت تراشه هاي نيمه رسانا استفاده ميشود. در مانيكور نيز براي از بين بردن پوست هاي زمخت دست و پا از ماده شيميايي استفاده مي شود كه عنصر اصلي سازنده آن هيدروكسيد پتاسيم است. براي از بين بردن موي حيوانات از بازهايي مانند هيدروكسيد پتاسيم كه به كوتيكول ساقه مو آسيب مي زنند، استفاده ميشود. پوست حيوانات را براي چند ساعت در محلول هيدروكسيد پتاسيم و آب مي خيسانند و آنها را براي مرحله مو زدايي آماده مي كنند. از اين اثر براي اصلاح صورت هم استفاده مي شود. محصولات قبل اصلاح و بعضي از خميرهاي ريش تراشي حاوي هيدروكسيد پتاسيم مي باشند.

فارسي

چيپس صابون

شركت بازرگاني تيناكم چيپس صابون يا همان Soap chips را از كشور مالزي و چين وارد مي كند. شما مشتريان گرامي ميتوانيد اين محصول را در بسته بندي هاي 25 كيلوگرمي در گريدهاي 80/20، 90/10 و چيپس صابون شفاف با بالاترين كيفيت و مناسب ترين قيمت به دليل واردات مستقيم از ماخريداري نماييد. جهت كسب اطلاعات در مورد اين محصول و خريد چيپس صابون با تلفنهاي شركت تماس حاصل فرمائيد.

چيپس صابون

توليد چيپس صابدون

چيپس صابون از روغن هاي گياهي نظير روغن پالم، روغن نارگيل يا روغن زيتون و يا روغن هاي حيواني ساخته مي شود. طي هزاران سال مصرف صابون روبه فزوني گذاشت تا ساخت آن براي راحتي و بهداشت بشر متمدن ضرورتي صنعتي يافت.

تاريخچه صابون سازي

به احتمال زياد، صابون را اولين بار مصريان باستان در درهٔ نيل ساختند. در حدود ۶۰۰ سال پيش از ميلاد، ملوانان فينيقي‌ها، فن صابون‌سازي را به سواحل مديترانه بردند. در قرن اول ميلادي، بهترين صابون از چربي بز و خاكسترهاي به‌دست‌آمده از سوزاندن چوب «درخت آلش» به‌دست مي‌آمد. تا پايان قرن هجدهم، صابون را از چربي حيواني و خاكستر چوب تهيه مي‌كردند. در همان هنگام، معلوم شد كه مي‌توان به‌جاي خاكستر چوب، از سود سوزآور، كه قلياي حاصل از نمك معمولي است، استفاده كرد. در همين زمان، روغن‌هاي گياهي نظير روغن زيتون، روغن نخل، روغن نارگيل، روغن كنجد و روغن سويا جانشين چربي‌هاي حيواني شدند.(ويكي پديا) سپس شورول ، شيميدان فرانسوي ، نشان داد كه تشكيل صابون در واقع يك واكنش شيميايي است.

مكانيسم اثر صابون

صابون نمك سديم يا پتاسيم اسيدهاي چرب است كه از هيدروليز ( تجزيه در اثر حضور آب ) اسيدهاي چرب ( چربي ها و روغن ها ) در محيط قليايي به دست مي آيند هر مولكول صابون از يك زنجير هيدروكربني بلند ( دم ) و يك كربوكسيلات يا ( سر ) تشكيل شده است وقتي صابون در آب حل شود يون سديم يا پتاسيم از سر آن جدا مي شود و سر مولكول بار منفي پيدا مي كند . صابون تميز مي كند چون يك امولسيفايد خوب است امولسيفايد به ماده اي گفته مي شود كه باعث مي شود ذرات يك مايع غير قابل امتزاج با آن پخش شوند و يك امولسين پايدار تشكيل گردد. چربي و روغن روي پوست ( كه چرك و كثيفي را به خود مي گيرد ) در شرايط عادي با آب مخلوط نمي شود اما صابون كاري مي كند كه چربي ها در آب حل شده و شسته شوند گروه كربو كسيلات ( CO2 – ) ( قطبي ) انتهاي آن آب دوست ( Hgdrophilc ) است و از طريق پيوند هاي يون _ دو قطبي و هيدروژني با مولكهاي آب پيوند بر قرار مي كند زنجير هيدرو كربني بلند موجود در مولكول غير قطبي است پس با مولكولهاي آب كاري ندارد آب گريز ( Hgdrophobic ) اين زنجيرها از طريق نيروهاي لاندن جذب همديگر مي شود و گويچه هاي مانند شكل زير پديد مي آورد كه اصطلاحا مايل ناميده مي شود ( Micelle ) هر مايل كره كوچكي است كه از زنجيرهاي هيدروكربني تشكيل شده است . و سطح آن را گروه هاي كربوكسيلات كه بار منفي دارند پوشانده اند اين بارهاي منفي باعث مي شود كه ماسيلها همديگر را دفع كنند ودر آب معلق بمانند. منبع كيميا

روش ساخت صابون در كارخانه صابون سازي

در كارخانجات ، صابون سازي ، صابون جامد خشك نشده به صورت چيپس وارد سالن صابون شده و در آنجا پس از رنگ و اسانس خوردن به صورت قالب عرضه به بازار در مي آيد غبار صابون در اثر برش صابون با كاردك و اصطحكاك صابون با لبه هاي تيز فلزي دستگاه توليد به وجود آمده و بسياري از ذرات معلق وارد دستگاه تنفسي كارگران شده به دليل قليايست زياد ايجاد سوزش مخصوصا در گلو مي شود ذرات درشت غبار در همان محلهاي توليد در زير دستگاه هاي روي هم ريخته و جمع مي شود براي تعيين مقدار غبار موجود در سالن از روش فيلتراسيون استفاده مي شود . در اين روش از هواي سالن به كمك پمپ نمونه برداري و فردي نمونه اي برداشته و از روي فيلترهاي سلولزي و از كاغذ كد داراي منافذي با ابعاد ۰/۸ ميكرومتر بودند عبور داده شد .

فروش چيپس صابون

شركت تيناكم آمادگي دارد ضمن دريافت سفارش‌هاي مشتريان عزيز ، چيپس صابون مورد نياز صنايع مختلف را بهترين قيمت و بهترين كيفيت تأمين كند و در سريع‌ترين زمان ممكن به‌وسيله سيستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهاي مختلف ارسال نمايد. قيمتهاي عرضه شده توسط اين شركت هميشه پائين ترين قيمت است و مي‌توانيد ضمن استعلام قيمت، با قيمت ساير اشخاص حقيقي و حقوق ديگر مقايسه نمائيد.

فروش چيپس صابون

فارسي

اتانول

اتانول

نامهاي ديگر: الكل اتيليك، اتيل الكل، الكل ميوه، اتانول 96درصد
فرمول شيميايي: C۲H۵ OH
نقطه جوش: 78.4 درجه سانتيگراد
گريدهاي محصول: صنعتي، دارويي

قيمت اتانول

تاريخچه اتانول

الكل براي انسان از دوران قديم شناخته شده بود و از اين ماده به اشكال مختلف استفاده مي شد. جداسازي اين ماده به عنوان اتانول نسبتاً خالص به احتمال زياد اولين بار توسط جابر بن حيان كه صنعت تقطير را گسترش داد، صورت گرفت. البته بيشتر گمان مي‌رود كه اتانول خالص توسط محمد زكرياي رازي دانشمند ايراني توليد شده باشد. الكل (اتانول) خالص به طور متداول به الكل (اتانول) گريد خوراكي (الكل نوشيدني) گفته مي شود. الكل گريد خوراكي همواره 96% (proof 192) بوده و از منابع طبيعي بدست مي آيد.

جمع بندي: روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد:

1- از تخمير حبوبات و ميوه ها (مانند آبجو)

2- از تقطيرحبوبات و ميوه ها (مانند ودكا، ويسكي، جين)

3- از تـغـيير شـيميايي در سوختـهاي فسـيلي هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الكل صنعتي )

4- از تركيـب شيـميـايي مـنوكســيد كربن و هيدروژن (مانند متانول و الكل چوب)

مراحل توليد الكل

خواص فيزيكي الكل

الكل اتيليك يا اتانول در زمره الكل‌هاي يك ظرفيتي نوع اول است. اتانول كه به اختصار الكل سفيد ناميده مي‌شود مايعي است فرار، شفاف، قابل اشتعال و با بوي مشخص كه با هر نسبتي با آب تركيب مي‌شود، به آساني مي‌سوزد و بر اثر احتراق آن، آب و گاز كربنيك حاصل مي‌شود. هم چنين با سرعت تبخير مي‌شود و هيچ اثر زيست محيطي نامطلوب بر جا نمي‌گذارد. اتانول در صنعت بعنوان حلال و ماده واسطه شيميايي براي توليد بيشتر تركيبات آلي استفاده مي‌شود. بدليل تشكيل پيوند هيدروژني با هر نسبتي در آب حل مي‌شود. اتانول در مقايسه با تركيبات آلي كه وزن مولكولي يكساني با آن دارند، نقطه جوش بالاتري دارد. الكل اتانول خاصيت ضعيف اسيدي و بازي از خود نشان مي‌دهد كه خاصيت بازي آن بدليل جفت الكترون تنهاي اكسيژن بوده و خاصيت اسيدي آن، بخاطر پيوند هيدروژن با عنصر الكترونگاتيو اكسيژن است.

كاربرد اتانول

  • صنعتي: بزرگترين كاربرد اتانول به صورت خالص به عنوان سوخت در موتور خودروها است. هم چنين اتانول بدليل نقطه ذوب پائين در صنعت ضديخ‌سازي استفاده مي‌شود.
  • عطرسازي: به عنوان حلال در صنايع عطرسازي و چاپ
  • نوشيدني هاي الكلي: اتانول را در انواع مشروبات الكلي مصرف مي كنند.
  • پيل سوختي اتانولي: الكل را مي توان در پيل هاي سوختي مستقيم DEFC براي توليد برق همراه با محصولات جانبي آب و دي اكسيدكربن بكار برد.
  • سوخت موشك: اتانول را در سوخت موشك براي افزايش نيروي پيشرانه بكار مي برند.
  • ضد عفوني كننده: اتانول 70-85درصد را در مراكز پزشكي براي ضدعفوني لوازم پزشكي ، ضد عفوني ضخم و مواد ضد عفوني كننده دست استفاده مي كنند.
  • پاد زهر: اتانول را براي از بين بردن اثر مسموميت بعضي از مواد مانند متانول و اتيلن گلايكو استفاده مي كنند.
  • ساير كاربردها: به عنوان حلال در صنايع عطرسازي و چاپ، ضد عرق و ..

اطلاعات ايمني اتانول

الكل اتيليك از طريق استنشاقي، پوستي و گوارشي روي بدن انسان اثر مي گذارد. اثر روي پوست مانند ساير حلالهاي چربي است و در صورت عدم احتياط باعث التهاب پوست مي شود. هر چند خوردن الكل صنعتي بعيد به نظر مي رسد ولي ممكن است توسط افرادي كه اعتياد دارند استفاده شود. از آنجا كه به الكل صنعتي مواد گوناگوني جهت جلوگيري از استفاده خوراكي افزوده مي شود و گاهي اين مواد اثرات سوء بيشتري از الكل به تنهايي دارند لذا در صورت مصرف الكل صنعتي بصورت خوراكي عوارض بسته به نوع ماده اضافه شده متفاوت مي باشد.عوارض حاد مصرف اتانول تهوع ، استفراغ ، افسردگي ، تنگي نفس مي باشد.عوارض مزمن اعتياد به الكل (الكسيم) ، سيروز كبدي ، تاثير در سلسله اعصاب مركزي ، تاثير در حافظه در بلند مدت مي باشد. اتانول يك مايع قابل اشتعال مي باشد كه بخار آن مخلوط با هوا در حرارت معمولي قابل اشتعال مي باشد. لذا مخاطرات آتش سوزي و انفجار نيز بايستي مد نظر قرار گيرد. در بكارگيري افراد در محيطهايي كه اتانول وجود دارد توجه به وضعيت وبيماريهاي كبدي و پوستي وتنفسي لازم مي باشد.

فارسي

پتاسيم هيدروكسيد

نامهاي ديگر: پتاس، پتاسيم هيدرات، هيدروكسيد پتاس، پتاس سوزآور
فرمول مولكولي: KOH
شكل ظاهري: جامد گرانول سفيد رنگ
انحلال پذيري: محلول در آب، الكل، گليسرول - نامحلول در اتر، آمونياك مايع

كاربرد: خنثي سازي اسيدها

پتاسيم هيدروكسيد

پتاسيم هيدروكسيد يك تركيب شيميايي با فرمول مولكولي KOH است، و معمولا پتاس سوز آور ناميده مي شود. اين تركيب و سود سوزآور يا همان سديم هيدروكسيد از قويترين بازها هستند. برعكس هيدروكسيد سديم، هيدروكسيد پتاسيم عاري از هرگونه كلر مي باشد و در نتيجه ازآن ميتوان براي خنثي سازي محلول ها و موادي كه بايد در عدم حضور كلر خنثي شوند مورد استفاده قرار گيرد. هيدروكسيد پتاس نسبت به مقدار بيشتري در آب حل مي شود. پتاس، جامدي بي بو، سفيد و ناهموار است كه اغلب محلول درآب است. برآورد شده كه در سال ۲۰۰۵ بين ۷۰۰٬۰۰۰ تا ۸۰۰٬۰۰۰ تن از اين محصول توليد شده‌است و تقريباً يك صدم مقداري است كه سديم هيدروكسيد سالانه توليد مي‌شود است. پتاس ماده تشكيل دهنده بيشتر صابون هاي مايع و جامد و همچنين بسياري از تركيبات ديگر است.

روشهاي توليد هيدروكسيد پتاسيم

هيدروكسيد پتاسيم، كهمعمولا پتاس سوز آور ناميده مي شود، توسط الكتروليز آب نمك كلريد پتاسيم در سلول هاي الكتروليتي با استفاده از فرآيند جيوه اي و فرآيند غشايي توليد مي شود. در روش جيوه اي هيدروكسيد پتاسيم بسيار خالص و در روش غشايي، محلول حدود ۳۰% توليد مي شود. اين محلول ها به كمك تبخير، تغليظ مي شوند و در بيشتر موارد از طريق تبخير در خلاء هيدروكسيد پتاسيم جامد ۹۰% حاصل مي گردد.

كاربرد هيدروكسيد پتاسيم

هيدروكسيد پتاسيم و هيدروكسيد سديم را در صنعت ميتوان به عنوان مترادف يكديگر استفاده كرد، اما معمولا هيدروكسيد سديم بدليل قيمت پايينتر ارجحيت دارد. انواع كاربرد اين محصول به قرار زير است:

- پيشرو جهت تركيبات پتاسيم

از هيدروكسيد پتاسيم براي توليد ساير تركيبات پتاسيم نظير پرمنگنات پتاسيم، كربنات پتاسيم، فسفات هاي پتاسيم نظير دي فسفات تترا پتاسيم، يدات پتاسيم، سيانيد پتاسيم، استفاده مي شود. بيشتر نمكهاي پتاسيم توسط واكنش هاي خنثي شامل پتاس آماده ميشود.

- توليد بيوديزل و ساخت صابون

از هيدروكسيد پتاسيم جهت توليد صابون هاي مايع با كيفيت بالا، ساخت گازوئيل از نباتات، خنثي سازي محلول هاي اسيدي و در توليد مواد شيميايي استفاده مي شود.

- كاربرد در كشاورزي

پتاسيم يكي از عناصر غذايي اوليه موجودات زنده جانوري و گياهي است، كودهاي پتاسيم بعد از نيتروژن و فسفر، سومين كود از نظر مصرف هستند، كودها 95% از مصرف پتاسيم را به خود اختصاص داده اند و كمتر از 10 درصد آن به مصرف تهيه مواد شيميايي مي رسد. كودهاي طبيعي يا شيميايي باعث افزايش توانايي خاك براي رشد و سلامت گياه است كه حاوي نيتروژن، فسفر يا پتاسيم مي باشد و اين عناصرحاصل خيزي خاك را افزايش مي دهند. پتاسيم فعاليت يا عدم فعاليت آنزيم‌ها، استفاده بهينه از آب، فتوسنتز و انتقال قندها، توليد نشاسته، در تركيبات پرانرژي لازم براي رشد گياهان، مقاومت در برابر بيماري‌ها و اثرات ناشي از خشكسالي، طعم و بوي ميوه‌ها و سبزيجات را در گياهان كنترل مي‌كند. عرضه پتاسيم، بيشتر بصورت پتاس و كاني‌هاي پتاسيم‌دار، كانه‌ها و محصولات فرآوري شده (كودهاي آماده براي مصرف، كودهاي تركيبي) صورت مي‌گيرد.

-ساير كاربردها

از ديگر كاربردهاي KOH به عنوان الكتروليت در باتري ها مي باشد. پتاس همچنين براي ساخت تراشه هاي نيمه رسانا استفاده ميشود. در مانيكور نيز براي از بين بردن پوست هاي زمخت دست و پا از ماده شيميايي استفاده مي شود كه عنصر اصلي سازنده آن هيدروكسيد پتاسيم است. براي از بين بردن موي حيوانات از بازهايي مانند هيدروكسيد پتاسيم كه به كوتيكول ساقه مو آسيب مي زنند، استفاده ميشود. پوست حيوانات را براي چند ساعت در محلول هيدروكسيد پتاسيم و آب مي خيسانند و آنها را براي مرحله مو زدايي آماده مي كنند. از اين اثر براي اصلاح صورت هم استفاده مي شود. محصولات قبل اصلاح و بعضي از خميرهاي ريش تراشي حاوي هيدروكسيد پتاسيم مي باشند.

فارسي

چيپس صابون

شركت بازرگاني تيناكم چيپس صابون يا همان Soap chips را از كشور مالزي و چين وارد مي كند. شما مشتريان گرامي ميتوانيد اين محصول را در بسته بندي هاي 25 كيلوگرمي در گريدهاي 80/20، 90/10 و چيپس صابون شفاف با بالاترين كيفيت و مناسب ترين قيمت به دليل واردات مستقيم از ماخريداري نماييد. جهت كسب اطلاعات در مورد اين محصول و خريد چيپس صابون با تلفنهاي شركت تماس حاصل فرمائيد.

چيپس صابون

توليد چيپس صابدون

چيپس صابون از روغن هاي گياهي نظير روغن پالم، روغن نارگيل يا روغن زيتون و يا روغن هاي حيواني ساخته مي شود. طي هزاران سال مصرف صابون روبه فزوني گذاشت تا ساخت آن براي راحتي و بهداشت بشر متمدن ضرورتي صنعتي يافت.

تاريخچه صابون سازي

به احتمال زياد، صابون را اولين بار مصريان باستان در درهٔ نيل ساختند. در حدود ۶۰۰ سال پيش از ميلاد، ملوانان فينيقي‌ها، فن صابون‌سازي را به سواحل مديترانه بردند. در قرن اول ميلادي، بهترين صابون از چربي بز و خاكسترهاي به‌دست‌آمده از سوزاندن چوب «درخت آلش» به‌دست مي‌آمد. تا پايان قرن هجدهم، صابون را از چربي حيواني و خاكستر چوب تهيه مي‌كردند. در همان هنگام، معلوم شد كه مي‌توان به‌جاي خاكستر چوب، از سود سوزآور، كه قلياي حاصل از نمك معمولي است، استفاده كرد. در همين زمان، روغن‌هاي گياهي نظير روغن زيتون، روغن نخل، روغن نارگيل، روغن كنجد و روغن سويا جانشين چربي‌هاي حيواني شدند.(ويكي پديا) سپس شورول ، شيميدان فرانسوي ، نشان داد كه تشكيل صابون در واقع يك واكنش شيميايي است.

مكانيسم اثر صابون

صابون نمك سديم يا پتاسيم اسيدهاي چرب است كه از هيدروليز ( تجزيه در اثر حضور آب ) اسيدهاي چرب ( چربي ها و روغن ها ) در محيط قليايي به دست مي آيند هر مولكول صابون از يك زنجير هيدروكربني بلند ( دم ) و يك كربوكسيلات يا ( سر ) تشكيل شده است وقتي صابون در آب حل شود يون سديم يا پتاسيم از سر آن جدا مي شود و سر مولكول بار منفي پيدا مي كند . صابون تميز مي كند چون يك امولسيفايد خوب است امولسيفايد به ماده اي گفته مي شود كه باعث مي شود ذرات يك مايع غير قابل امتزاج با آن پخش شوند و يك امولسين پايدار تشكيل گردد. چربي و روغن روي پوست ( كه چرك و كثيفي را به خود مي گيرد ) در شرايط عادي با آب مخلوط نمي شود اما صابون كاري مي كند كه چربي ها در آب حل شده و شسته شوند گروه كربو كسيلات ( CO2 – ) ( قطبي ) انتهاي آن آب دوست ( Hgdrophilc ) است و از طريق پيوند هاي يون _ دو قطبي و هيدروژني با مولكهاي آب پيوند بر قرار مي كند زنجير هيدرو كربني بلند موجود در مولكول غير قطبي است پس با مولكولهاي آب كاري ندارد آب گريز ( Hgdrophobic ) اين زنجيرها از طريق نيروهاي لاندن جذب همديگر مي شود و گويچه هاي مانند شكل زير پديد مي آورد كه اصطلاحا مايل ناميده مي شود ( Micelle ) هر مايل كره كوچكي است كه از زنجيرهاي هيدروكربني تشكيل شده است . و سطح آن را گروه هاي كربوكسيلات كه بار منفي دارند پوشانده اند اين بارهاي منفي باعث مي شود كه ماسيلها همديگر را دفع كنند ودر آب معلق بمانند. منبع كيميا

روش ساخت صابون در كارخانه صابون سازي

در كارخانجات ، صابون سازي ، صابون جامد خشك نشده به صورت چيپس وارد سالن صابون شده و در آنجا پس از رنگ و اسانس خوردن به صورت قالب عرضه به بازار در مي آيد غبار صابون در اثر برش صابون با كاردك و اصطحكاك صابون با لبه هاي تيز فلزي دستگاه توليد به وجود آمده و بسياري از ذرات معلق وارد دستگاه تنفسي كارگران شده به دليل قليايست زياد ايجاد سوزش مخصوصا در گلو مي شود ذرات درشت غبار در همان محلهاي توليد در زير دستگاه هاي روي هم ريخته و جمع مي شود براي تعيين مقدار غبار موجود در سالن از روش فيلتراسيون استفاده مي شود . در اين روش از هواي سالن به كمك پمپ نمونه برداري و فردي نمونه اي برداشته و از روي فيلترهاي سلولزي و از كاغذ كد داراي منافذي با ابعاد ۰/۸ ميكرومتر بودند عبور داده شد .

فروش چيپس صابون

شركت تيناكم آمادگي دارد ضمن دريافت سفارش‌هاي مشتريان عزيز ، چيپس صابون مورد نياز صنايع مختلف را بهترين قيمت و بهترين كيفيت تأمين كند و در سريع‌ترين زمان ممكن به‌وسيله سيستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهاي مختلف ارسال نمايد. قيمتهاي عرضه شده توسط اين شركت هميشه پائين ترين قيمت است و مي‌توانيد ضمن استعلام قيمت، با قيمت ساير اشخاص حقيقي و حقوق ديگر مقايسه نمائيد.

فروش چيپس صابون

فارسي

اتانول

اتانول

نامهاي ديگر: الكل اتيليك، اتيل الكل، الكل ميوه، اتانول 96درصد
فرمول شيميايي: C۲H۵ OH
نقطه جوش: 78.4 درجه سانتيگراد
گريدهاي محصول: صنعتي، دارويي

قيمت اتانول

تاريخچه اتانول

الكل براي انسان از دوران قديم شناخته شده بود و از اين ماده به اشكال مختلف استفاده مي شد. جداسازي اين ماده به عنوان اتانول نسبتاً خالص به احتمال زياد اولين بار توسط جابر بن حيان كه صنعت تقطير را گسترش داد، صورت گرفت. البته بيشتر گمان مي‌رود كه اتانول خالص توسط محمد زكرياي رازي دانشمند ايراني توليد شده باشد. الكل (اتانول) خالص به طور متداول به الكل (اتانول) گريد خوراكي (الكل نوشيدني) گفته مي شود. الكل گريد خوراكي همواره 96% (proof 192) بوده و از منابع طبيعي بدست مي آيد.

جمع بندي: روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد:

1- از تخمير حبوبات و ميوه ها (مانند آبجو)

2- از تقطيرحبوبات و ميوه ها (مانند ودكا، ويسكي، جين)

3- از تـغـيير شـيميايي در سوختـهاي فسـيلي هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الكل صنعتي )

4- از تركيـب شيـميـايي مـنوكســيد كربن و هيدروژن (مانند متانول و الكل چوب)

مراحل توليد الكل

خواص فيزيكي الكل

الكل اتيليك يا اتانول در زمره الكل‌هاي يك ظرفيتي نوع اول است. اتانول كه به اختصار الكل سفيد ناميده مي‌شود مايعي است فرار، شفاف، قابل اشتعال و با بوي مشخص كه با هر نسبتي با آب تركيب مي‌شود، به آساني مي‌سوزد و بر اثر احتراق آن، آب و گاز كربنيك حاصل مي‌شود. هم چنين با سرعت تبخير مي‌شود و هيچ اثر زيست محيطي نامطلوب بر جا نمي‌گذارد. اتانول در صنعت بعنوان حلال و ماده واسطه شيميايي براي توليد بيشتر تركيبات آلي استفاده مي‌شود. بدليل تشكيل پيوند هيدروژني با هر نسبتي در آب حل مي‌شود. اتانول در مقايسه با تركيبات آلي كه وزن مولكولي يكساني با آن دارند، نقطه جوش بالاتري دارد. الكل اتانول خاصيت ضعيف اسيدي و بازي از خود نشان مي‌دهد كه خاصيت بازي آن بدليل جفت الكترون تنهاي اكسيژن بوده و خاصيت اسيدي آن، بخاطر پيوند هيدروژن با عنصر الكترونگاتيو اكسيژن است.

كاربرد اتانول

  • صنعتي: بزرگترين كاربرد اتانول به صورت خالص به عنوان سوخت در موتور خودروها است. هم چنين اتانول بدليل نقطه ذوب پائين در صنعت ضديخ‌سازي استفاده مي‌شود.
  • عطرسازي: به عنوان حلال در صنايع عطرسازي و چاپ
  • نوشيدني هاي الكلي: اتانول را در انواع مشروبات الكلي مصرف مي كنند.
  • پيل سوختي اتانولي: الكل را مي توان در پيل هاي سوختي مستقيم DEFC براي توليد برق همراه با محصولات جانبي آب و دي اكسيدكربن بكار برد.
  • سوخت موشك: اتانول را در سوخت موشك براي افزايش نيروي پيشرانه بكار مي برند.
  • ضد عفوني كننده: اتانول 70-85درصد را در مراكز پزشكي براي ضدعفوني لوازم پزشكي ، ضد عفوني ضخم و مواد ضد عفوني كننده دست استفاده مي كنند.
  • پاد زهر: اتانول را براي از بين بردن اثر مسموميت بعضي از مواد مانند متانول و اتيلن گلايكو استفاده مي كنند.
  • ساير كاربردها: به عنوان حلال در صنايع عطرسازي و چاپ، ضد عرق و ..

اطلاعات ايمني اتانول

الكل اتيليك از طريق استنشاقي، پوستي و گوارشي روي بدن انسان اثر مي گذارد. اثر روي پوست مانند ساير حلالهاي چربي است و در صورت عدم احتياط باعث التهاب پوست مي شود. هر چند خوردن الكل صنعتي بعيد به نظر مي رسد ولي ممكن است توسط افرادي كه اعتياد دارند استفاده شود. از آنجا كه به الكل صنعتي مواد گوناگوني جهت جلوگيري از استفاده خوراكي افزوده مي شود و گاهي اين مواد اثرات سوء بيشتري از الكل به تنهايي دارند لذا در صورت مصرف الكل صنعتي بصورت خوراكي عوارض بسته به نوع ماده اضافه شده متفاوت مي باشد.عوارض حاد مصرف اتانول تهوع ، استفراغ ، افسردگي ، تنگي نفس مي باشد.عوارض مزمن اعتياد به الكل (الكسيم) ، سيروز كبدي ، تاثير در سلسله اعصاب مركزي ، تاثير در حافظه در بلند مدت مي باشد. اتانول يك مايع قابل اشتعال مي باشد كه بخار آن مخلوط با هوا در حرارت معمولي قابل اشتعال مي باشد. لذا مخاطرات آتش سوزي و انفجار نيز بايستي مد نظر قرار گيرد. در بكارگيري افراد در محيطهايي كه اتانول وجود دارد توجه به وضعيت وبيماريهاي كبدي و پوستي وتنفسي لازم مي باشد.

فارسي
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 14

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 143
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 18
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 143
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 168
  • بازدید ماه : 180
  • بازدید سال : 421
  • بازدید کلی : 51528
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی